Organisatie

Kringloopwinkel Vries, onderdeel van Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo, is al sinds 2006 een ideële organisatie zonder winstoogmerk. Onze inzet voor hergebruik van goederen, zinvolle tijdsbesteding voor vrijwilligers zonder betaald werk, en ondersteuning van leer- en maatschappelijke projecten illustreert onze toewijding aan een duurzame en inclusieve gemeenschap, met als doel zoveel mogelijk spullen opnieuw te gebruiken. Meer dan 90% van de ingezamelde spullen wordt door ons hergebruikt, in zijn geheel, als losse onderdelen of in de vorm van materiaal.

Kringloopwinkel Vries heeft nog ruimte voor vrijwilligers!

Steun aan goede doelen

De Kringloopwinkel steunt al jaren vele goede doelen, waaronder Stichting Aap, ijshockeyvereniging GIJS in Groningen en KNGF Geleidehonden (doppen).

Jaarverslagen

Kringloopwinkel Vries publiceert ieder jaar een jaarverslag.

Klachtenreglement kringloop vrijwilligers en personeel

Klachtenreglement vrijwilligers en personeel

In onze organisatie hechten we veel waarde aan transparantie en zorg voor onze medewerkers en vrijwilligers. Daarom hebben we een klachtenregeling vrijwilligers en personeel opgesteld op intranet om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Door middel van onze klachtenregeling willen we een gevoel van vertrouwen en steun creëren, zodat iedereen zich vrij voelt om eventuele zorgen of problemen te uiten.