Ontdek de schatten van de lente op de voorjaarsmarkt van Kringloopwinkel Vries en steun tegelijkertijd Thuisbasis Veteranen Eelde!”

Bovenkant formulier

Op 12 en 13 april 10.00-16.00 uur is er weer voorjaarsmarkt die in het teken staan van de lente met leuke bijzondere artikelen, tuinboeken en tuingereedschap en nog veel meer. De voorjaarsmarkt is gevuld met gezelligheid, Rad van Fortuin, warme sfeer en natuurlijk de kans op het vinden van unieke schatten die perfect passen bij het lenteseizoen.

Als organisator van de voorjaarsmarkt, hebben we ons altijd ingezet voor gemeenschapsbetrokkenheid en het ondersteunen van belangrijke lokale initiatieven. U kunt erop vertrouwen dat uw deelname aan onze markt bijdraagt aan een waardevol doel.

Dit jaar gaat de opbrengst naar een bijzonder doel: Thuisbasis Veteranen Eelde, om het zwemmen op vrijdagmiddag voort te kunnen zetten. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om de veteranen van Eelde te zien genieten van hun zwemmiddagen, wetende dat uw steun dit mogelijk heeft gemaakt. Uw bijdrage aan onze voorjaarsmarkt zal direct bijdragen aan het welzijn van deze lokale helden. Kom langs en doe mee aan dit nobele doel!

🌟Ontdek de magie van de Nieuwjaars-Kniepertjes Markt bij onze kringloopwinkel! 📚

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 10.00 tot 16.00 uur verwelkomen wij u graag op onze sprankelende Nieuwjaars -Kniepertjes Markt, een betoverende belevenis in onze kringloopwinkel!

Kringloopwinkel Vries op TV RTL Lifestyle Xperience waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, duurzame en trendy onderwerpen. https://youtu.be/xxjoCb7SJag