Over ons

Kringloopwinkel Vries bestaat sinds 2006 en is een initiatief van Nico Heikamp (directeur-bestuurder).

Onze leidinggevende zorg heeft meer dan 18 jaar ervaring als gediplomeerd Verzorgende IG, onder andere bij de Thuiszorg en Lentis Zuidlaren. In april treedt een nieuwe medewerker in dienst die ervaring heeft met dagbesteding in een instelling voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten. Tijdens ons werk voor de kringloopwinkel kwamen we erachter dat steeds meer mensen moeite hebben met het invullen van hun dag. Vanwege hun leeftijd, ziekte of beperking hebben zij ondersteuning en begeleiding nodig bij een zinvolle dagbesteding. Ze willen zich weer nuttig voelen, deelnemen aan de maatschappij en onder de mensen zijn.

Met ‘de kringloopwinkel’, een onderdeel van Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo, hebben we de ideale locatie gevonden om deze droom te verwezenlijken.”

Wij gaan daarbij altijd uit van wat iemand nog kan en niet wat iemand niet meer kan. Ons team wordt dagelijks versterkt door een aantal vrijwilligers die samen met ons zorgen dat elke cliƫnt iedere dag opnieuw tevreden en voldaan naar huis gaat.

Een overzicht van de activiteiten staat op de pagina ‘Facebook Kringloopwinkel Vries’.