Wij zijn verheugd dat u de moeite wilt nemen om onze organisatie te voorzien van herbruikbare spullen.

Vanwege de zoektocht naar een nieuwe chauffeur kunnen wij momenteel geen goederen ophalen. 

Het is echter mogelijk om ze zelf te brengen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.30 en 15.30 uur. We waarderen uw begrip. Met vriendelijke groeten, het team van Kringloopwinkel Vries.

Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo (SKOT) geeft herbruikbare huisraad graag een tweede leven. Dat kan op twee manieren:
  1. Je kunt je goederen brengen naar Kringloopwinkel Vries.
  2. Je kunt je goederen gratis door SKOT laten ophalen. Het verzorgingsgebied herbruikbare huisraad is de gemeente Tynaarlo.

In de afvalwijzer van de gemeente Tynaarlo kun je zien welke afvalstromen herbruikbare zijn of tegen betaling kunnen worden afgestort op de milieustraat gemeente Tynaarlo. Het hier beschreven innamebeleid geldt voor particulieren, scholen, stichtingen en verenigingen.

Voorwaarden inname NH08082020

Wanneer je overtollig huisraad wilt aanbieden kan dat heel gemakkelijk via onze ophaalservice formulier. Je krijgt binnen 48 uur bericht van ons. Jij mag ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie: 0592-543718.

Tweedehands spullen bij Kringloopwinkel Vries brengen?

Maar soms kan het net even handiger zijn de spullen zelf even langs te brengen. En dat kan natuurlijk ook! Je kunt daarvoor terecht tijdens de openingstijden van donderdag tot en met zaterdag 10.30 – 15.30 uur op onze locatie Kringloopwinkel Vries Brinkstraat 6 A.

En het is misschien overbodig te zeggen; hergebruik is goed voor milieu en grondstoffen. Maar natuurlijk ook voor jouw portemonnee. Want niet gestort is niet betaald! Mooi toch?

Je kunt het komen brengen tijdens openingstijden bij de gele inname unit op de parkeerplaats direct aan de rechter kant, druk op de bel en wij helpen je.

Spullen die niet geschikt zijn voor hergebruik:

Tuinafval, bouw- en sloopafval, chemisch afval, 2,5- & 3-zitsbanken, grote kasten en vuile matrassen nemen wij niet in. Grote spiegels evenmin. Dat geldt ook voor meubilair met vlekken en/of scheurtjes.

Wel geschikt voor hergebruik zijn:

Klein meubilair, boeken/tijdschriften, kleding, textiel en schoeisel, klein speelgoed, fietsen, (tuin) gereedschappen , elektrische apparaten, huishoudelijke artikelen en woondecoratie.

Graag foto’s van goederen naar ons verzenden via email info@kringloopwinkelvries.nl .