Lees voor u verder gaat de onderstaande spelregels goed door:

  • Kringloop Organisatie Tynaarlo haalt uw goederen gratis op onder voorwaarde van mogelijk hergebruik.
  • De goederen moeten op de begane grond worden aangeboden en klaar staan voor transport.
  • Wanneer een lift aanwezig is worden de goederen door ons ook van boven gehaald.
  • Wanneer uw goederen niet geschikt zijn voor hergebruik zal de Kringloop de aangeboden goederen mogen weigeren.

Halen

Wanneer u overtollig huisraad wilt aanbieden kan dat heel gemakkelijk via onze ophaalservice formulier. U krijgt binnen 48 uur bericht van ons. U mag ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie: 0592-543718.

Tweedehands spullen bij Kringloopwinkel Vries brengen?

Maar soms kan het net even handiger zijn de spullen zelf even langs te brengen. En dat kan natuurlijk ook! U kunt daarvoor terecht tijdens de openingstijden op onze inzamellocatie Kringloopwinkel Vries Brinkstraat 6 A. En het is misschien overbodig te zeggen; hergebruik is goed voor milieu en grondstoffen. Maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Want niet gestort is niet betaald! Mooi toch?

U kunt het komen brengen tijdens openingstijden bij de gele inname unit op de parkeerplaats direct aan de rechter kant, druk op de bel en wij helpen u.

Cradle To Cradle

Wij proberen alle herbruikbare goederen in de circulaire economie te plaatsen zodat grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet.

Derhalve het aanbieden van uw herbruikbare producten in afsluitbare dozen en kleding in afbreekbare plastic zakken. Grote plastic producten zoals  tuinstoelen, tafels of speelgoed nemen wij niet in. Deze goederen kunt u voor hergebruik op de gemeentelijke milieustraat inleveren.

Spullen die niet geschikt zijn voor hergebruik:

Tuinafval, bouw- en sloopafval, chemisch afval, 2,5- & 3-zitsbanken, grote kasten en vuile matrassen nemen wij niet in. Dat geldt ook voor meubilair met vlekken en/of scheurtjes.

Wel geschikt voor hergebruik zijn:

Klein meubilair, boeken/tijdschriften, kleding, textiel en schoeisel, klein speelgoed, fietsen, (tuin) gereedschappen , elektrische apparaten, huishoudelijke artikelen en woondecoratie.

Komen we overal in Nederland?

In overleg is veel mogelijk maar het inzamelgebied beslaat de gemeente Tynaarlo.

Thuisbezorgen

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij artikelen bij u thuis bezorgen. Wij leveren tot achter de voordeur op de begane grond. Op een verdieping leveren wij alleen als er een werkende lift aanwezig is die groot genoeg is om de aangekochte artikelen in te vervoeren.